Over Marcel Haarman

Mijn naam is Marcel Haarman, ik ben in 1963 geboren te Raalte, gehuwd met Marja en vader van een zoon.

Na jarenlang gewerkt te hebben in het bedrijfsleven als staffunctionaris, heb ik mijn gevoel gevolgd en ben op zoek gegaan naar een invulling van mijn leven zoals die daadwerkelijk bij mij past. Dit resulteerde in een opleiding tot uitvaartbegeleider bij ‘Meander Uitvaartopleidingen’. Vanaf de eerste dag van de opleiding in september 2010, wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt.

Nog voor het afronden van de opleiding, in juni 2011, kreeg ik de mogelijkheid om de uitvaartonderneming van Berna van Brussel, één van de plaatselijke uitvaartondernemers, over te nemen. Zo kon ik op 1 juli 2011, in een samenwerking met Berna, starten als uitvaartbegeleider in de gemeente Raalte.

In het najaar van 2011 hebben we de aula op de begraafplaats Pleegste aan kunnen kopen van de gemeente Raalte. Een mooie toegevoegde waarde aan de onderneming. Dit prachtige pand, met de mogelijkheid om in alle rust en in een huiselijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare is, sinds 1 mei 2012, in gebruik als Het Afscheidshuis Pleegste.

Na een samenwerking van ruim twee jaar zet ik nu, sinds 1 december 2013, haar uitvaartonderneming en Het Afscheidshuis Pleegste, zelfstandig voort.

Mijn vrouw Marja Haarman, parttime werkzaam als jeugdverpleegkundige, voelt zich zeer betrokken bij de onderneming en Het Afscheidshuis. Haar vrouwelijke intuïtie en empathie zullen zeker zichtbaar en voelbaar zijn in de zorg die wij aan de nabestaanden geven.