Over Ons

Over Ons

Mijn naam is Marcel Haarman, geboren te Raalte, gehuwd met Marja en vader van één zoon.
 

Na jarenlang gewerkt te hebben in het bedrijfsleven als staffunctionaris, heb ik mijn gevoel gevolgd en ben ik op zoek gegaan naar een invulling van mijn leven zoals die daadwerkelijk bij mij past. Dit resulteerde in een opleiding tot uitvaartbegeleider bij: 'Meander Uitvaartopleidingen’. Vanaf de eerste dag van de opleiding wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt. 

Sinds 1 juli 2011 hebben al vele nabestaanden mij het vertrouwen gegeven om de uitvaart van hun dierbare te mogen verzorgen. Wat ik als zeer bijzonder heb ervaren. Daarbij mocht ik steeds op de onvoorwaardelijke steun van Marja; mijn echtgenote rekenen. 

Nabestaanden waarderen onder andere mijn persoonlijke benadering, mijn oog voor detail, mijn respect voor de overledene en nabestaanden, mijn integritieit/betrouwbaarheid en zeker niet als laatste mijn aandacht voor- en omgang met kinderen. 

​Sinds 1 juli 2017 is Marja volledig werkzaam voor onze uitvaartonderneming. Haar jarenlange ervaring als (jeugd)verpleegkundige en haar vrouwelijke intuïtie en emphatie zullen zeker zichtbaar en voelbaar zijn in de zorg die wij aan nabestaanden geven. 
 

Reacties Nabestaanden

​"Als elke uitvaart door Marcel verzorgt zo is als wij ervaren hebben, heeft iedereen een goed gevoel er over en een mooie gedachtenis aan het afscheid."

"Complimenten van ons allemaal! Ondanks het verdriet en gemis kunnen we terugkijken op een heel mooi afscheid. Nogmaals hartelijk dank Marcel en Marja."

"Blijf vooral de begeleiding van jonge kinderen en kleinkinderen op deze wijze uitvoeren. Dit is heel goed voor de verwerking nu en later!'

"Ga zo door!! Van ons grote waardering, niet te geloven dat iemand met zoveel respect voor de overledene en zoveel geduld en aandacht voor de familie zijn beroep kan uitoefenen!!"

"Lieve Marcel en Marja, wij willen jullie danken uit de grond van ons hart voor jullie grandioze steun, begeleiding, kundigheid, aandacht, respect en warmte, voor, tijdens en na de uitvaart van onze moeder!! Dankzij jullie is deze periode voor ons een dierbare herinnering geworden."

Ïk heb Marcel leren kennen als een zeer betrouwbaar en prettig persoon die de uitvaart van mijn vrouw en de voorbereiding super begeleidt heeft."

"Ga zo door, niets dan lof!"

"Wij kunnen Marcel bij anderen van harte aanbevelen. Tot in de kleinste details was alles perfect geregeld."